Direkt zum Hauptbereich

21 Şubat Haftası

 

21 Şubat Haftası 

24 Şubatta Venüs ve Neptün arasında harika bir etkileşim (sekstile açı ) meydana geliyor !

Neptün burada büyüleyici bir etki veriyor. Ilişkilerde oldukça romantik anlar yaşanabilir. Eğer kavgalı olduğunuz birileri varsa bugünü barışmak için kullanabilirsiniz. İki gezegen de sanatsal işleri simgelediği için sanatla ilgili çalışmalar yapmak ve yaratıcılığınızı aktif kullanmak için harika bir zaman dilimidir! Duygularınızla hareket edeceğiniz için hayatınızı değiştirecek ciddi kararlar vermeyin. Aynı zamanda yardım kuruluşlarında gönüllü olarak çalışabilir veya yardımda bulunabilirsiniz. Spiritüel çalışmalarda bulunmak için de uygundur.

25 Şubatta Merkür, Uranüs karesi kesinleşiyor !

Özgürlüğümüz bugünlerde en önemli konulardan birisi olacaktır; özellikle fikir özgürlüğü. Kendi bildiğiniz yolda ilerlemek istersiniz ve kimse sizi bu yolunuzdan alıkoyamaz. Yaratıcı fikirlerin ortaya çıkacağı bir gündür. Bu fikirleri bir yere not etmelisiniz, çünkü her zaman aklımıza böyle orijinal fikirler gelmeyebilir. Uranüs sıra dışı ve farklı olanı simgeler. Bu yüzden normalde yapmayacağınız davranışlar sergileyebilirsiniz. Aniden sizi şok eden haberler de kulağınıza gelebilir.

HAFTANIN GÜNLERE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ :

Pazartesi : Ay bugün saat 08:01´de Plüton ile kare açı yapıp boşluğa geçiyor. Saat 12:18´de Ay akrep burcuna giriyor. Sezgileriniz oldukça güçlü olacaktır. Çevrenizdeki kişilerin ruh hâllerini algılayabilirsiniz. Saat 17:27´de Ay, Güneş arasında üçgen açı kesinleşiyor. Bu kadın – erkek ilişkileri açısından dengeyi temsil eder. Aynı zamanda daha iyi hissedebileceğimizi gösterir.

Salı : Sabah saat 08:10´de Ay, Uranüs karşıtlığı meydana geliyor. Sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Birden planlarınızın dışında olaylar olabilir. Esnek olmaya çalışın. Saat 09:45´de Ay, Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Duygularımızı ifade etmek açısından güzel bir etkileşim. Saat 19:53 itibariyle Ay, satürn karesi oluşuyor. Burada kendimizi engellenmiş veya kısıtlanmış hissedebiliriz. Bu da biraz ruhsal olarak bizi huzursuz kılabilir.

Çarşamba : Sabah saat 09:54´de Ay, Gad kavuşumu oluşuyor. Ikiside akrep burcunda olduğu için depresif bir ruh hali söz konusu olabilir. Korkularınız ve kaygılarınız tetiklenebilir. Saat 12:23´de Ay, Plüton ile sekstil açı yaparak boşluğa geçiyor. Bu saat´den sonra önemli işlerinizi yapmanızı tavsiye etmem. Ay, saat 16:28´de Yay burcuna geçiş yapıyor. Ay, Yay burcundayken enerjik, neşeli ve hareketli olacağımız bir zaman dilimidir. Daha pozitif ve iyimser ruh hâli içerisinde oluruz. Saat 22:11´de Mars, Neptün sekstil açısı kesinleşiyor. Tabi etkisi tüm gün boyunca aktif olacak. Detaylı yorumu yukarda okuyabilirsiniz.

Perşembe: Saat 08:06´da iletişim gezegeni Merkür, Kiron ile sekstil açı yapacak. Güzel bir söz duymak veya söylemek herkese şifa gibi gelebilir bugün. İletişim dilini  güzel kullanmanızı tavsiye ederim. Saat 10:17´de Ay, merkür ile sekstil açı yapacak. Bu da güzel konuşmalar yapmak açısından idealdir. Sadece saat 14:18 civarı abartılı  hareketlerden uzak durmak gerekir çünkü Ay, Jüpiter karesi meydana gelecek.

Son olarak saat 19:03´de Venüs, Neptün sekstil açısı kesinleşiyor. Bu etkileşimin detaylı yorumunu yukarda okuabilirsiniz.

Cuma : Saat 05:21´de Merkür, Uranüs karesi meydana geliyor. Özgürlüğümüz bugünlerde en önemli konulardan birisi olacaktır; özellikle fikir özgürlüğü. Kendi bildiğiniz yolda ilerlemek istersiniz ve kimse sizi bu yolunuzdan alıkoyamaz. Yaratıcı fikirlerin ortaya çıkacağı bir gündür. Sabah saat 06:24´de Ay, Neptün karesi kesinleşiyor. Bu da hayal kırıklığına açık bir zamanı gösterir veya sabah saatleri olması dolayısıyla uyanmakta sorun da yaşayabiliriz. Sonrasında ay zaten boşluğa geçiyor. Saat 19:27´de Ay oğlak burcuna geçiyor. Daha fazla iş konuşulacak ve kariyere odaklanacağız. Eğlenmek değil, çalışma zamanıdır ! Duygusal meseleleri halletmek için hiç uygun değildir; özellikle ailevi meseleleri bugünlerde çözmeye çalışmayın.

Cumartesi : Bütün gün Ay oğlak burcuna seyahat etmeye devam edecek. Ay saat 12:53´de Kiron ile kare açı yapacak. Daha kırılgan ve hassas olabileceğimiz saatler. Yaralanmalara açık bir zaman özellikle otorite figürlerinden. Saat 14:40´da Ay, Uranüs üçgen açısı meydana geliyor. Hemen ardından saat 17:43´de Ay, Jüpiter sekstil açısı kesinleşiyor. Dolayısıyla öğleden sonra daha yaratıcı olacağımız ve kendimizi iyi hissedeceğimiz zamanlar. İş konusunda da daha akıcı bir enerji söz konusu olur.

Pazar : Saat 08:49´da Ay, Neptün sekstil açısı meydana geliyor. Sonrasında saat 12:05´de Ay, Venüs ile kavuşuyor. Ilişkilerde oldukça romantik anlar yaşanabilir. Eğer kavgalı olduğunuz birileri varsa bugünü barışmak için kullanabilirsiniz. İki gezegen de sanatsal işleri simgelediği için sanatla ilgili çalışmalar yapmak ve yaratıcılığınızı aktif kullanmak için harika bir zaman dilimidir ! Saat 13:05´de Ay, Mars ile kavuşum yapıyor. Bu da daha enerjik ve hareketli olabileceğimizi gösterir özellikle iş ve çalışma hayatıyla ilgili. Ancak mars sonuç olarak malefik bir gezegen olduğundan tartışmalara da açık bir zaman. Zaten hemen arkasından saat 17:49´da Ay, Plüton ile kavuşum yaparak boşluğa geçiyor. Bu biraz duygusal krizlere ve sorunlara işaret etmekte. Saat 21:35´den itibaren Ay kova burcuna geçiyor.

Sevgiler

Mihrap Ilhan DIP. ASA MAPAI

 

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü