Direkt zum Hauptbereich

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri



Burada Demet Akalın'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır.
Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur.

T- kare açı kalibi nedir ?
Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır.

Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir.
Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir şekilde boşanma gerçekleşmiştir. Neden ani ? Çünkü Uranüs burada söz konusudur. Uranüs ani, sıradışı ve şok edici olayları temsil eder. Mars – Uranüs arasında oluşan bu sert açı kişinin boşanmaya doğru gitmesine sebep olmuştur. Mars 2 .evide yönettiği için bu sorunun kaynağında parasal sebeplerinde olduğuna işaret ediyor. Mars haritasının 10.evinde yerleşmiş durumda. Gerçekleşen olay toplumun önünde meydana geleceğini buradan görmekteyiz çünkü 10.ev görünen bir alandır. Transit Pluton bu sert açıyı tetiklemiş bulunuyor. Pluton 4.evde aile içi krizleri ve travmaları yaratır. Pluton dönüşümü temsil eder ve Mars ile sert açısından dolayı, ilişkilerinde köklü bir dönüşüm geçirmekte.

Bir diğer Gösterge Ilerletilmiş Venüsün Yengeç burcunda retro hareketine geçmesi ve Transit Satürnün Venüse olan sert açısıdır. Satürn Venüs etkileşimlerinde mesafe, soğukluk ve ayrılık söz konusu olur. Venüs haritanın Yükselen ve 8.evin yöneticisi konumunda. 8.ev eşinin gelirini temsil eder. Ayrıca Venüs evrensel ilişkiler gezegenidir. Zaten Evliliğinde eşinin finansal borçları (8.ev) yüzünden boşanmaya doğru gidildiğini gösteriyor.

6 Ağustos 2018 de Demet Akalın Satürn / Venüs Firdaria yöneticilerine geçmiş durumda. Öncelikle Firdaria´nin ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Firdaria zaman yöneticilerini temsil eder. Her dönemi farklı Zaman yöneticileri yönetir. O tarihlerde o gezegenlerin diğerlerine göre daha fazla söz sahibi olduğunu söyleyebilirim. Demet Akalın Satürn / Venüs Firdariasına girdikten 1 ay sonra boşanmış.
Satürn astrolojide sorunları, engelleri, kısıtlamaları ve sorumlulukları temsil eder. Satürn 8.evde ikizler burcunda bulunuyor. Bu dönem ortak kazançlar, miras, borçlar ve eşinin geliri ile ilgili sorunlar ön plana çıkacaktır. Satürn haritanın 4. ve 5.evini yönetiyor. Bu sorunun kaynağında ev, gayrimenkul ve çocuk var. Medyadan duyduğumuz kadarıyla evlerine haciz gelmiş ve çocuğu bundan etkilendiği için bu evliliği devam ettirmeme kararı almış.
Natal haritada Satürn, Ay ve Neptün ile sert bir görünüm mevcut. Satürn Neptün karşıtlığını nasıl yorumlarız ? Bu sert görünüm 2-8 eksenleri içersinde bulunduğu için finansal konular yüzünden kayıplar söz konusu olacaktır. Neptün zaten belirsizliğe ve skandallara işaret eder. Ay T – Karenin apexinde bulunuyor ve 10.evin yönetici gezegenidir. Bu olay Demet Akalın'ın Kariyer hayatını etkilemiştir veya daha doğrusu toplum önünde prestiji sarsılmıştır.
Satürnün Firdaria yöneticilerinde ana yönetici olması dolayısıyla bu konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Yardımcı gösterge ise Venüs. Venüs 9.evde Ikizler burcunda bulunuyor. Venüs hem kişinin kendisini hem de eşinin gelirini temsil eder. Venüs Marsdan dolayı zarar görüyor. Mars´da 7.evin yönetici gezegenidir. Bundan dolayı evliliğinde boşanmaya doğru gitmiştir.

Eylül Ayi (LUNAR RETURN)



Astrolojide her ay bir kez gökyüzünde ki Ay yeniden doğduğumuz andaki noktaya gelir. Buna Lunar Return veya Ay dönüşü deniyor. Bu anın özel haritası çıkarılarak yorumlanır. Bende Demet Akalın ve Okan Kurt´un Boşanma dedikodularının geçen Eylül ayını incelemek istedim.

Yükselende Terazi burcu mevcut, aynı natal haritada olduğu gibi hatta derece olarakta bir birlerine çok yakınlar. Terazi burcu bize ilişkiler konularının ön plana çıkacağını zaten gösterir. Lunar Return haritalarında ayın burç ve ev yerleşimlerine dikkat edilmelidir. Ay burada 12.evin girişinde Başak burcunda bulunuyor. Aynı zamanda Ay balzamik fazda bulunuyor.

Peki bunlar ne anlama gelir ?
Ay´ın Balzamik fazda olması, bir şeyin sonuna gelindiğine işaret edebilir. Aynı zamanda Ay´ın ışığı burada Güneş´den dolayı görünmez hale geldiği için, olumsuz durumları gösterir. Astroloji de Ay Kadın, Güneş ise Erkek prensibi temsil etmektedir. Dolayısıyla Kadın Erkek İlişkilerinde sorunlar ve ayrılıklar oluşabilir. Bunun üzerine Ay´ın 12.evde olması da olumsuzluklara işaret eder. Ay Neptün ile karşıt açı yapıyor. Neptünün karşıtlığı çözülmeyi, skandalları ve hayal kirikliğini anlatır. Duygusal olarak Demet Hanim oldukça etkilenmiş görünüyor.

Bir diğer önemli gösterge ise Venüs – Uranüs karşıtlığı. Venüs 29 derece Terazi burcunda bulunuyor. 29 derece , kritik bir derecedir çünkü onda bir bitiş enerjisi hakimdir. Hem Venüsün 29 derecede olması hemde Uranüs ile karşıtlığı, bu evliliğin sonuna gelindiğini gösterir. Aynı zamanda Mars 4.evin içersinden tam kare yapmakta. Mars 7.evin yöneticisi konumunda olduğu için partnerini temsil eder. Mars da 29 derecede bulunuyor. Ikiside bir olayın sonuna gelmiş görünüyor.


Kasım Ay´ı Demet Akalın için nasıl geçecek ?



Kasım Ayının Lunar Return haritasını burada görmektesiniz. 

Haritada Aslan burcu yükseliyor ve yönetici gezegeni Güneş 4.evde akrep burcunda. Ailevi konularla meşgul olacağını göstermekte. Ayrıca Ay 2.evin girişinde Başak burcunda. Aklı maddi konularda olsa gerek. Zaten Ay Neptün ile sert bir açı yapıyor, bu da onun bu Ay çok hassas olduğunu gösterir. Maddi açıdan bir kırılma noktasında olabilir. Mars 7.evde Kova burcunda bulunuyor. Partneriyle ilgili tartışmaların olacağı bir zamandır. Özellikle Mars 9.evin yönetici olduğu için ve üstüne Kova burcunda yerleşmiş olduğundan hukuksal konularla ilgili partneriyle mücadele eder. Venüs retro hareket ederek Mars ile olumlu açı kuracak. Venüs 10.evin yönetici gezegeni. Toplum önünde eşi ile barışmış gibi yapabilir. Ancak unutulmamalı ki burada Venüs retro konumunda. Dolayısıyla bu barışma olsa bile kısa süreli olacaktır. Umarım her şey ikisininde hayrına olur.


Sevgiler 

Astrolog Mihrap Ilhan

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü