Direkt zum Hauptbereich

21 Mart Haftası

 

21 Martta Jüpiter, iletişim gezegeni Merkür ile kavuşum yapıyor. Balık burcunda kavuşum yaptığı için spiritüel çalışmalar yapmak, dua etmek, sadaka vermek ve bağış yapmak için son derece uygun bir transittir. Rüyalarınızı da bu bir kac gün önem vermenizi tavsiye ederim, haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca oldukça romantizm artacağı daha doğrusu bunu iletişim açısından ifade edebileceğiniz zamanlar olacaktır.

22 Mart'ta Mars, Uranüs karesi kesinleşiyor !

Mars ve Uranüs arasında sert bir görünüm oluşacak. Kontrolsüz çıkışların çoğaldığı bir zaman dilimidir. Açıkçası değişime direnemeyeceğiniz bir dönemdir. Özgürlüğünüze engel olacak her şeye karşı çıkmaya eğilimli olacaksınız. Bugünlerde agresifliğiniz üzerinizde olabilir ve bu hiç hesapta olmayan olaylara sebep olabilir. Özellikle trafikte kurallara uymayı unutmayınız. Mars-Uranüs etkileşimi enerjinin dışa vurum zamanıdır. Bu yüzden terör olaylarına da dikkat edin. Doğal afetler, depremler, elektrik kesintileri, yanardağ patlamaları, araba kazaları ve yangınlar gündemi bu zaman içerisinde meşgul edecektir

23 Mart'ta Merkür ile Neptün kavuşumu meydana geliyor !

Kandırılmaya ve aldanmaya açık bir zaman olacağı için hemen herkesin dediğine de inanmayın özellikle ticaretle uğraşanlar için söylüyorum. Bu süreçte dalgın olma ihtimaliniz çok yüksek; bir yerde önemli eşyalarınızı  unutabilirsiniz. Her zaman eşyalarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Son derece merhametli, vicdanlı ve hassas olacağız. Dolayısıyla kavgalı olduğunuz kişilerle barışmak için güzel zamanlardır. Yaratıcı işler ortaya koymak için , kitap yazmaya başlamak için ve sanatsal çalışmalar açısından  güzel bir kavuşumdur.

26 Mart'ta iletişim gezegeni Merkür, Plüton ile sekstil açı yapıyor !

Gökyüzünde iletişim gezegeni Merkür ve Pluto arasında harika bir görünüm meydana gelecek. Yeni araştırmalar yapabilir, gizli olan bilgileri bulabilir veya iletişim dilini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsiniz. Birini ikna etmek için harika bir gündür! Aynı zamanda toplum önünde konuşma yapmak için de uygundur, çünkü güçlü ve etkili bir izlenim bırakabilirsiniz. Pluton dönüşüm demektir. Burada fikirsel olarak bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. En azından sabit bir düşünce tarzından vazgeçin. Psikolojik veya spiritüel danışmanlık da alabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları veya hipnoz seansları daha bir etkili olacaktır.

27 Mart'ta Merkür´de Koç burcuna geçiş yapıyor !

Bu dönemin en belirgin özelliği çabuk karar vermeler olacaktır. Zihin normalden daha hızlı çalışmaya başlar. Bu yüzden daha çabuk sonuç odaklı davranırsınız. Genel bir bilgi: Natal haritasında Merkür’ü koç burcunda olan kişiler herkesten daha önce okumayı ve konuşmayı öğrenir. Bu da yine hızlı aksiyon almayı bize göstermektedir. Aynı zamanda son derece etkili ve iddialı konuşmalar yapmak için uygundur. Örneğin bir grubun sözcülüğünü yapabilirsiniz. Korkusuz, cesur ve göz kara olacağınız günlerde bulunuyoruz. Dışarıdan gelen tavsiyelere pek kulak asmayıp, sadece kendi bildiğiniz yolda ilerlemek isteyeceksiniz. Karşınıza çıkan engelleri de kararlılığınızla aşmasını bileceksiniz. Tartışmalara açık bir süreçtir, çünkü sert ve kavga eder gibi konuşacağımız bir zaman dilimidir. Dilinizi keskin bir silah gibi kullanabilirsiniz. Unutmayın ki her şey unutulur, ama söylenenler her zaman akılda kalır. Dolayısıyla çevrenizdeki insanların kalbini kırabilirsiniz. Bu dönem daha sakin kalmaya çalışın.

HAFTANIN GÜNLERE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ :

Pazartesi : Bugün saat 09:06´da Merkür, Jüpiter kavuşumu meydana geliyor. Balık burcunda kavuşum yaptığı için spiritüel çalışmalar yapmak, dua etmek, sadaka vermek ve bağış yapmak için son derece uygun bir transittir. Rüyalarınızı da bu bir kac gün önem vermenizi tavsiye ederim, haberci rüyalar görebilirsiniz. Ayrıca oldukça romantizm artacağı daha doğrusu bunu iletişim açısından ifade edebileceğiniz zamanlar olacaktır. Saat 14:16´da Ay, Mars karesi oluşuyor. Hemen ardından Ay, saat 15:37´de Uranüs ile kare açı yapacak. Kazalara , sakarlıklara ve tartışmalara son derece açık bir zaman. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saat 19:33´da Ay, Venüs karesi meydana geliyor. İlişkiler açısından da tatminsizlik ve huzursuzluk söz konusu olabilir.

Salı : Sabah saat 06:49´daa Ay, Satürn karesi meydana geliyor. Bazı sorunlarla ve engellerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Zaten bugün Mars – Uranüs kareside mevcut. Hersey o kadar kolay olmayabilir. Kontrolsüz çıkışların çoğaldığı bir zaman dilimidir. Açıkçası değişime direnemeyeceğiniz bir dönemdir. Özgürlüğünüze engel olacak her şeye karşı çıkmaya eğilimli olacaksınız. Saat 10:25´de Ay, Neptün üçgen açısı kesinleşiyor ! . Daha rahat ve akıcı bir enerjinin olduğu zamanlar olacak. Deniz kenarına gidip kafanızı dinleyebilirsiniz, size iyi gelir. Aynı zamanda meditasyon ve spiritüel çalışmalar  açısından da güzel. Saat 19:00´da Ay, Plüton ile sekstil açı  yaparak boşluğa geçiyor. Dolayısıyla bu saat´den sonra önemli işlerinizi bırakmayınız. Saat 21:58´de Ay Yay burcuna geçiyor.

Çarşamba : Bugün Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Ay, Yay burcundayken enerjik, neşeli ve hareketli olacağımız bir zaman dilimidir. Daha pozitif ve iyimser ruh hâli içerisinde oluruz. Vizyonumuzu geliştirecek her türlü aktivitelere ve seyahatlere yoğunlaşabiliriz. Yurt dışına çıkmak, gezilere katılmak ve farklı kültürden insanlarla tanışmak için harika bir gündür. Ay, Yay burcundayken pot kırmaya müsait bir zamandır. Bu yüzden söylediklerinize dikkat edin. Yay burcu maceraperesttir ve hayatında yenilik ister. Bu nedenle bugün yeniliklere açık olacaksınız. Saat 18:00´de Ay, Kiron ile üçgen açı yapacak ve saat 20:11´de Mars ile sekstil. Dini ve felsefi konular üzerine araştırmalar yapabilir ve bu konular üzerine sohbetler edebilirsiniz. Enerjinizi spor yaparak harcayabilirsiniz. Yoga veya pilates gibi aktivitelere de başlayabilirsiniz. Son olarak bugün saat 20:43´de Merkür, Neptün kavuşumu kesinleşiyor. Bu kavuşumu yukarıda detaylı bir şekilde okuyabilirsiniz.

Perşembe: Sabah saat 06:59´da Ay, Jüpiter karesi meydana geliyor. Daha sonrasında saat 10:08´de Ay, Satürn sekstil açısı. Bu da öğlene kadar işlerinizi düzene sokmak açısından güzel bir zaman olduğunu gösteriyor. Çaba sarf ederek istediğinizi elde edebilirsiniz veya yöneticilerden destek alabilirsiniz. Saat 13:30´da Ay, Neptün karesi ve akşama doğru saat 15:58´de Ay ,merkür karesi kesinleşiyor. Dolayısıyla öğleden sonra yanlış anlaşmalara ve tartışmalara açık bir zaman. Daha hassas ve kırılgan olabileceğimiz zamanlar. Ay 15:58´den sonra boşluğa geçiyor.

Cuma : Saat 00:53´de Ay oğlak burcuna geçiyor. Bugün biraz melankolik ruh hâli içerisinde oluruz. Endişelerimiz ve kaygılarımızla yüzleşebiliriz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve ciddi işlerle uğraşmak isteyeceksiniz. Saat 08:37´de Ay, Günes karesi meydana geliyor. Icsel dengemizi ve huzurumuzu bulmakta sorun yaşayabiliriz. Aynı zamanda kadin- erkek ilişkilerinde de sorunlar meydana gelebilir. Saat 21:08´de Ay, Kiron karesi meydana geliyor. Duygusal yaralanmalara açık bir zaman. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ancak kişisel gelişim kitapları okumak veya bu alanda seminerlere katilmak için uygundur.

Cumartesi : Saat 13:34´de Merkür, Plüton sekstil açısı kesinleşiyor. Yeni araştırmalar yapabilir, gizli olan bilgileri bulabilir veya iletişim dilini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsiniz. Birini ikna etmek için harika bir gündür ! Aynı zamanda toplum önünde konuşma yapmak için de uygundur, çünkü güçlü ve etkili bir izlenim bırakabilirsiniz. Pluton dönüşüm demektir. Burada fikirsel olarak bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Saat 16:36´da Ay, Neptün sekstil açısı meydana geliyor. Kendinizi daha iyi ve huzurlu hissedebilirsiniz. Spiritüel ve Sanatsal alanlarda yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda dua etmek veya meditasyon yapmak için uygundur. Bugünün başka etkileşimi yok.

Pazar : Ay saat 03:55´de Kova burcuna geçiyor. Kova burcu sıra dışı, farklı ve marjinal ola simgeler. Bu yüzden bugün daha farklı olana çekilebilirsiniz. Entelektüel paylaşımlar içerisinde bulunursunuz. Örneğin astroloji, uzay, bilim veya elektronikle ilgili konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz. Özellikle teknolojiyle ilgili fuarlara katılabilir ve en yeni çıkan aletlerden haberdar olabilirsiniz.. Saat 10:44´de Merkür Koç burcuna geçiyor. Merkür Koç transitini yukarda detaylı olarak yazdım. Saat 15:34´de Ay, Güneş sekstil açısı meydana geliyor. Son derece neşeli, arkadaş canlısı ve sempatik ruh hâli içerisinde oluruz. Arkadaşlarla sosyalleşmek için harika bir zamandır. Ancak ne kadar sosyal da olsanız yine de o mesafeyi ve saygıyı korursunuz.

Sevgiler

Mihrap Ilhan DIP.ASA MAPAI

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü