Direkt zum Hauptbereich

3 Ocak haftası


5 Ocakta Venüs ile Neptün arasında sekstil (olumlu) bir açı meydana geliyor !  Venüs retrosu devam ediyor. Ancak neptünün etkisinden dolayı eğer kavgalı olduğunuz birileri varsa bugünü barışmak için kullanabilirsiniz. İki gezegen de sanatsal işleri simgelediği için sanatla ilgili çalışmalar yapmak ve yaratıcılığınızı aktif kullanmak için harika bir zaman dilimidir !

9 ocak 2022´de Venüs – Güneş kavuşumu 18 derece oğlak burcunda meydana gelecek. Burada Sheliak Yıldızı etkin. Bu Yıldızı siyasetçilerin gizli olaylarına, otorite ile sorunlara ve cinsel maceraları gösterir daha doğrusu bu tür olaylar bu dönem ortaya çıkar, gizli kalmaz. Bireysel hayatlarımızda da eski ilişkilerin gündeme geleceği zamanlardır. Eskilerle ilgili geleceğe dair her şeyi  düşünebilirsiniz, gözden geçirebilirsiniz. Bazılarınız eskilerle yola devam etme kararı alacak , bazılarınız ise tamamen o konuyu kapatacak. (haritanıza bağlı).

HAFTANIN GÜNLERE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ :

Pazartesi : Ay bütün gün oğlak burcunda hareket edecek. Saat 10:51´de Ay, Neptün sekstil açısı meydana geliyor. Saat 12:58´de Ay, Venüs kavuşumu meydana geliyor. Akşam saat 19:20´de Ay, Plüton kavuşumu meydana geliyor. Akşama kadar daha güzel bir enerji hâkim olacak. Ancak Ay, Plüton kavuşumu bir nevi biraz duygusal krizlere ve manipülasyonlara açık bir zamanı gösteriyor. Ay 19:20´den sonra boşluğa geçiyor. Bu yüzden işlerinizi  o saat´e kadar halletmeye bakınız .

Salı : Saat 01:43´de Ay Kova burcuna geçiyor. Kova burcu sıra dışı, farklı ve marjinal olanı simgeler. Bu yüzden bugün daha farklı olana çekilebilirsiniz. Entelektüel paylaşımlar içerisinde bulunursunuz. Ay saat 05:36´da Merkür ile kavuşum yapıyor. Sabah saatlerinde iletişimin daha aktif olacağı zamanlardır. Saat 15:34´de Ay, Kiron sekstil açısı meydana geliyor. Birinden destek almak ve vermek için uygundur. Saat 19:24´de Ay, Uranüs karesi meydana geliyor. Sonrasında saat 21:43´de Ay, Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Dolayısıyla akşam saatlerinde daha gergin ve huzursuz bir enerji hâkim olabilir. Otorite figürleriyle sorunlar yaşanabilir.

Çarşamba : Saat 03:44´de Ay, mars ile sekstil açı yaparak boşluğa geçiyor. Ay tüm gün boşlukta olacak. Bu yüzden önemli işlerinizi yapmak açısından uygun değildir. Bugün aynı zamanda gökyüzünde Venüs, Neptün sekstil açısı saat 19:02´de meydana geliyor. Venüs retrosu devam ediyor. Ancak neptünün etkisinden dolayı eğer kavgalı olduğunuz birileri varsa bugünü barışmak için kullanabilirsiniz. İki gezegen de sanatsal işleri simgelediği için sanatla ilgili çalışmalar yapmak ve yaratıcılığınızı aktif kullanmak için harika bir zaman dilimidir !

Perşembe: Saat 03:16´da Ay balık burcuna geçiyor. Güne adapte olmak için zorlanabiliriz, miskinlik ve tembellik hâli vardır üzerimizde. Daha duygusal, empatik, merhametli ve fedakâr ruh hâli içerisinde oluruz. Saat 05:56´da Ay, Jüpiter kavuşumu meydana geliyor. Sezgilerinizin ve hayal gücünüzün çok etkili olduğu günlerdir. Bu yüzden yaratıcılık gerektiren işleri başarıyla halledebilirsiniz. Ayrıca sanatsal aktivitelere katılmak için de uygundur. Saat 22:04´de Ay, uranüs sekstil açısı meydana geliyor. Bu da yaratıcılık ve sürpriz gelişmeler açısından destekleyen bir etkileşimdir.

Cuma : Sabah saat 08:40´da Ay, Güneş sekstil açısı meydana geliyor. Ancak saat 09:54´de Ay, mars karesi kesinleşiyor. Dolayısıyla saat 09:54´den sonra biraz gergin ve mücadeleci olaylarla karşılaşabilirsiniz. Saat 13:40´da Ay, Venüs sekstil açısı meydana geliyor. Sonrasında  ise Ay, saat 15:39´da Neptün ile kavuşum yapacak. Öğleden sonra daha yumuşak ve keyifli bir enerji söz konusu. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

Cumartesi : Ay saat 01:23´de Plüton ile sekstil açı yaparak boşluğa geçiyor. Saat 08:25´de Ay koç burcuna geçiyor. Oldukça girişken, heyecanlı ve enerjik bir ruh hâli içerisinde oluruz. Saat 22:36´da Ay, Merkür sekstil açısı meydana geliyor. Bu da konuşmalar yapmak açısından destek veren bir etki. Aynı zamanda araştırmalar yapabilir veya kendi başınıza Işinizle ilgili biraz çalışabilirsiniz.

Pazar : Bugün saat 03:47´de Güneş , Venüs kavuşumu meydana geliyor! Burada Sheliak Yıldızı etkin. Bu Yıldızı siyasetçilerin gizli olaylarına, otorite ile sorunlara ve cinsel maceraları gösterir daha doğrusu bu tür olaylar bu dönem ortaya çıkar, gizli kalmaz. Bireysel hayatlarımızda da eski ilişkilerin gündeme geleceği zamanlardır. Eskilerle ilgili geleceğe dair her şeyi  düşünebilirsiniz, gözden geçirebilirsiniz. Bazılarınız eskilerle yola devam etme kararı alacak , bazılarınız ise tamamen o konuyu kapatacak. Ay, saat 08:26´da Satürn ile sekstil açı yapacak. Sonrasında saat 19:00´da Venüs ile kare. Dolayısıyla akşam saatlerinde ilişkilerde bir takım problemler ve anlaşmazlıklar çıkabilir ki zaten saat 21:11´de Güneş , Ay kareside meydana geliyor. Bu da yine ikili ilişkilerde ki sorunlara işaret eder.

Sevgiler

Mihrap Ilhan DIP. ASA MAPAI

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü