Direkt zum Hauptbereich

24 Ocak haftası


24 Ocakta mars oğlak burcuna geçiyor !

Mars bugün Oğlak burcuna giriş yapıyor ! Motivasyonumuzu, enerjimizi ve harekete geçme tavrımızı gösteren Mars bugün yüceldigi Oğlak burcuna giriş yapıyor. Bu dönem daha fazla oğlak Burcu gibi hareket edeceğiz. Peki bu ne anlama geliyor ?

Ne zaman nerede harekete geçeceğinizi iyi bilirsiniz. Sabır ve azim ile işlerinizi halledebilirsiniz. Mars oğlak transitlerini bir maraton koşusuna benzetirim. Sonuçta o da enerjisi tasarruflu kullanmalıdır. Belki daha yavaş ama mutlaka sonuca ulaşılacaktır. Uzun vadeli planlar yapmak için uygundur. Daha disiplinli, kontrollü, azimli ve sorumluluklarımızın farkında olarak hareket edeceğiz. Duygulardan çok mantık devrede olacak. Ayrıca sosyal hayatınızda tarihi yerleri, müzeleri ve sarayları ziyaret edebilirsiniz.

26 Ocakta Merkür oğlak burcuna giriş yapıyor !

Merkür bizim nasıl iletişime geçtiğimiz, aklımızı ne şekilde kullandığımız ve nasıl düşündüğümüzü gösterir. Bu dönem daha ciddi ve gerçekçi düşünmeye eğilimli olacağız. Aldığınız her kararı sorumluluk bilincinde alırsınız. Hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz. Özellikle bütçe hesaplaması veya yatırım planları kurmak için uygundur. Merkür burada Satürn yönetiminde bir burçtadır. Dolayısıyla zaman yönetimini iyi yaparsınız. Ayrıca bazı korkularınız ve endişeleriniz gün yüzüne çıkabilir. Kendi kendinizi zihinsel olarak kısıtlayabilirsiniz.

29 Ocakta Merkür , Plüton kavuşumu meydana geliyor !

Gizli saklı olan her şeyin ortaya çıkabileceği bir süreçtir. Birilerini ikna etmek için de bugünü kullanabilirsiniz. Son derece etkili sunumlar yapılabilir bu transit etkisinde. Okült ve ölümle ilgili derin araştırmalar yapabilirsiniz. Pluto’nun karanlık ve gizli bir tarafı da vardır. İlişkilerinizde kıskançlık, intikam düşünceleri ve sözlü tacizler meydana gelebilir. Manipülasyonlara açık bir zaman. Bu dönem etrafta daha çok tehditkar iletişim tarzlarına şahit olabiliriz.

29 Ocakta aynı zamanda Venüs durağan konumuna geçiyor ! 30 ocak saat 11:46´da Venüs düz hareketine tekrar başlıyor ! Dolayısıyla 29 aralıkta ilişkilerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

30 Ocakta Güneş , Uranüs karesi kesinleşiyor !

Özgürleşme arzunuz had safhada olur. Kendi yolunuzda ilerlemek ve farklı olanı deneyimlemek isteyebilirsiniz. Size engel olacak ve karşınızda duracak kişilere karşı isyankâr ve asi tavırlar sergileyebilirsiniz. Özellikle otorite figürlerine veya babanıza karşı. Ancak isyankâr tavırlar ve öfke patlamaları size zarar verecektir. Ne demişler, ‘Kontrolsüz güç, güç değildir!’ Bu yüzden sakin kalmaya çalışmalısınız, çünkü bu dengesiz çıkışlar sizin sağlığınızı da etkileyebilir. Kazalara açık olduğumuz bir dönemdir. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları daha fazla görülebilir. Geçmiş iki sene içerisinde her Güneş, Uranüs olumsuz açılarında Türkiye siyasetinde bir hareketlenme olmuştur; örneğin erken seçim çağrıları veya referandum kararı gibi. Bakalım bu sefer nasıl bir sürpriz bizi bekliyor ?

HAFTANIN GÜNLERE GÖRE DEĞERLENDİRİLMESİ :

Pazartesi : Bugün saat 15:52´de Mars oğlak burcuna geçiyor. Detaylı yorumu yukarda okuyabilirsiniz. Ay bütün gün Terazi burcunda hareket edecek. Huzur ve sakinlik arayışında olursunuz. Son derece kibar, nazik ve uyumlu davranmaya eğilimli olursunuz. Sanatsal konularla ilgilenmek için de güzel bir zamandır. Sinema, tiyatro veya konser gibi etkinliklere katılmak ayrı bir keyif verir. Ayrıca modayla ilgili etkinliklere de katılabilirsiniz.

Salı : Ay saat 01:09´da Plüton ile kare açı yaparak boşluğa geçiyor. Saat 06:56´da Ay akrep burcuna geçmiş olacak. Ay, Akrepteyken şüpheci, kontrolcü ve kıskanç olabilirsiniz. Bu yüzden ilişkilerinizde manipülatif eylemlerle karşılaşabilirsiniz ama aynı zamanda bunu siz de uygulayabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde tutku hâkim olacaktır. Saat 07:47´de Ay, mars sekstil açısı meydana geliyor. Bu sabah enerjimizin oldukça yüksek olacağını gösterir. Işlerimize azim ve hırsla asılabiliriz. Ancak saat 08:30´da Ay, Merkür karesi meyana geliyor. Bu iletişim açısından biraz sıkıntılı zamanları gösteriyor. Yanlış anlaşılma olasılığı veya tartışmaların çıkabileceği zamanlar. Önemli konuşmalarınızı bu saatlerde yapmayınız. Saat 16:40´da Ay, Güneş karesi kesinleşiyor. Bu da içsel anlamda huzursuz olabileceğimizi gösterir. Eril ile dişil tarafımızı dengelemekte sorun yaşarız bu da tabi ki ilişkilerimize yansıyabilir. Ancak saat 17:01´de Ay, Jüpiter üçgeni meydana geliyor. Bu saat´den sonra kendimizi daha iyi hissedebileceğimiz saatlerdir. Duygularımızı daha iyi ifade edebiliriz.

Çarşamba : Saat 06:04´de iletişim gezegeni Merkür oğlak burcuna geçiyor. Detaylı yazıyı yukarda okuyabilirsiniz. Saat 08:41´de Ay, Satürn ile kare açı yapacak. Duygusal açıdan kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bugün iş yaparken bazı sorunlar veya gecikmeler de meydana gelebilir. Bir şeyi çözmek açısından uygun değildir. Saat 19:47´de Ay, Neptün üçgeni kesinleşiyor. Bu spiritüel ve sanatsal çalışmalar açısından güzel bir etkileşimdir. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Ilham akabilir.

Perşembe: Sabah saat 08:27´de Ay, Merkür ile sekstil açı yaparak boşluğa geçiyor. Saat 10:34´de Ay yay burcuna geçmiş olacak. Ay, Yay burcundayken enerjik, neşeli ve hareketli olacağımız bir zaman dili midir. Daha pozitif ve iyimser ruh hâli içerisinde oluruz. Vizyonumuzu geliştirecek her türlü aktivitelere ve seyahatlere yoğunlaşabiliriz. Saat 21:01´de Ay, Jüpiter karesi meydana geliyor. Bu da abartıya eğilimli olabileceğimiz zamanlar. Bir şeyleri çok abartmaya eğilimli olabiliriz. Aynı zamanda ay yay burcunda olduğunda din, farklı kültürlerle ilgili tartışmalar da çıkabilir.

Cuma : Saat 11:39´da Ay, satürn ile sekstil açı yapacak. İşleri tamamlamak adına güzel bir etki. Saat 21:59´da Ay, Neptün ile kare açı yaparak boşluğa giriyor. Bu da akşam saatlerinde haal kırıklıklarına açık bir zaman olduğunu gösteriyor. Dinlenmek ve belkide biraz yalnız kalmak iyi gelebilir.

Cumartesi : Saat 07.15´de merkür, plüton kavuşumu gerçekleşiyor. Bu kavuşumla ilgili detaylı yazıyı yukarda okuyabilirsiniz. Saat 11:45´de Venüs durağan konumuna geçiyor. İlişkilerle ilgili bugün sorunlar meydana gelebilir. Ay, saat 12:08´de Oğlak burcuna geçiyor. Daha fazla iş konuşulacak ve kariyere odaklanacağız. Eğlenmek değil çalışmak zamanıdır ! Duygusal meseleleri halletmek için hiç uygun değildir; özellikle ailevi meseleleri bugünlerde çözmeye çalışmayın. Sorumluluklarınızı yerine getirmek ve ciddi işlerle uğraşmak isteyeceksiniz. Saat 18:10´de Ay, Mars kavuşumu meydana geliyor. Daha enerjik ve cesaretli olabileceğimiz zamanlar. Ancak venüsün durağan olduğu bir gün tartışmalarıda tetikleyebilir. Saat 23:03´de Ay, Jüpiter sekstil açısı kesinleşiyor. Bu rahatlamak ve dinlenmek açısından güzel bir zaman.

Pazar : Saat 06:07´de Ay, Venüs ile kavuşum yapıyor. Bu keyifli uyanabileceğimizi veya daha ılımlı ve ailemizle büyüklerimizle güzel zaman geçirebileceğimizi gösterir. Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz ? Saat 22:31´de Güneş, uranüs karesi kesinleşiyor. Size engel olacak ve karşınızda duracak kişilere karşı isyankâr ve aşı tavırlar sergileyebilirsiniz. Saat 22:47´de Ay, Neptün sekstil açısı meydana geliyor. Bu da yine enerjiyi biraz yumuşatabilir. Bugünün başka bir etkileşimi yok.

Sevgiler

Mihrap Ilhan DIP. ASA MAPAI

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü