Direkt zum Hauptbereich

2022 yılı senin için nasıl geçecek ?

 


Yükselen Koç ve Koç burçları

Tutulmalar bu sene sizin finans ekseninizde meydana (2-8) geliyor. Dolayısıyla alacak verecek konuları, yeni yatırımlar ve iş fırsatları söz konusu olacak. Miras, nafaka ve ortak kazançlar ´la ilgili yıl içersinde bazı sıkıntılı zamanlar yaşanabilir. Eğer başkalarına bağlı iseniz, başkalarının kaynaklarından çok hayat sizlere bu döngüde kendi kaynaklarinizdan yararlanmayı öğretecek. Alışıla geldik düzende hızlı değişimler, yıkımlar ve köklü dönüşümler görülebilir. Kriz ve Kaos ortamından uzaklaşıp kendi mutluluğunuzu inşaa edebilirsiniz. Düzen ve huzur için çaba göstermeniz gerekir. Bu dönem saplantılardan, takıntılardan kurtulmak için de en ideal süreç olacaktır.

Kuzey ay düğümü Boğa tarafı sizin 2.evinizde olacak. Dolayısıyla gitmeniz gereken yön 2.ev Boğa konularıdır. Peki 2.ev Boğa konuları neyi temsil eder ? Astrolojide 2.ev sahip olunan şeyleri, arsa, mal, mülk, para, finansal konuları ve öz değer duygusunu temsil eder. Bu dönem karşınıza çeşitli krizler (gad akrep) çıkacak ve siz bu krizleri cözmeniz (kad Boğa) gerekecek. Değişimlere açık olmamız gerekiyor. Uranüsünde Boga´dan geçtiğini düşünürsek ´´bu benim´´ dediğiniz herşeyle sınanabilirsiniz… Bu dönem size sabretmeyi ve şükretmeyi öğretecek. Insanın hayatında yaşamış olduğu sınavlar onu kahretmek için değildir, sınamak terbiye etmek ve kemale erdirmek içindir. Ancak unutmayın ki onlarda geçicidirler ve ebediyen kalmazlar tıp ki hiçbir gecenin ebedi olmadığı gibi. Mutlaka her karanlığın sonunda ışık doğar.

Transit Jüpiter 12.evinizde seyahat edecek, ayrıca Nisan´da Jüpiter/Neptün kavuşumu da 12.evde meydana gelecek. Bu da hayır işlerinizde daha aktif olabileceğinizi ve insanlara yardım etmek için çeşitli yardım kuruluşlarıyla çalışabileceğinizi gösteriyor. Aynı zamanda kendinizi ruhsal açıdan geliştirmek için de iyi bir zamandır. Meditasyon, enerji çalışmalar ve buna benzer spiritüel çalışmalar ilginizi çekmeye başlayabilir. Sezgileriniz çok kuvvetlenecek, bazı haberci rüyalar bile görebilirsiniz. 2022 kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak veya ruhsal açıdan şifalanmak için dışardan destek de alabileceğiniz bir yıl olacak. Mart´in başında Jüpiteryen bir balık yeniayı meydana gelecek. Bu Balık yeniayı 4 aralık 2021´de ki güneş tutulmasını tetikleyeck. Dolayısıyla uzaklara gitmek, uzaklarla iş yapmak, sinema ve genel olarak medya/sanat sektöründe proje üretmek veya yayınlamak açısından çok güzeldir.

Transit Satürn 11.evinizde seyahat etmekte. Arkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz daha doğrusu bu sene de sosyal çevrenizde bazı elemeler yapabileceğinizi düşünüyorum. 5 nisan´da Mars ile Satürn kova burcunda kavuşum yapacak. Hayallerinizin ve arzularınızın peşinden giderken bazı engellerle mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir takım sorunlar bu dönemde meydana gelebilir. Yapmak istediklerinizle ilgili hemen pes etmeyin !

Yılın sonuna doğru bir de önemli olan bir Mars retrosu meydana gelecek. Mars retrosu 30 Ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası ikizler burcunda sizin 3.evinizde gerçekleşecek. Mars´da direk sizin yükselen burcunuzun yöneticisi olduğu için sizi özellikle daha derin etkileyecektir.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Çevrenizdeki insanlarla anlaşamama

 - Yanlış anlaşılma

 - Kardeşlerle ve yakın akrabalarla sözlü tartışmalar

 - İletişim sorunları

 - Trafikte dikkatli olun, kazalara ve sakarliklara açık bir zaman

 - Motivasyonunuz çabuk kırılabilir

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin   

   olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın , kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.


Yükselen Boğa ve Boğa burçları

Bu sene Tutulmalar sizin burcunuzda meydana geliyor yani ilişkilerinizi etkileyecek. Dolayısıyla bekar olan boğalara müjde : ) yeni bir ilişkiye bu sene başlayabilirsiniz. Ancak birlikteliği olan boğalar ise yıl içersinde zaman zaman ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabilir daha doğrusu iyi gitmeyen ilişkiler hatta ortaklıklar bitebilir. İlişkilerinizi tekrar gözden geçireceğiniz bir yıl olacak. Transit Uranüs 1.evinizde ; Transit Satürn 10.evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Bu sene hayatınızda köklü değişiklikler söz konusu olabilir. Taşınma, evlilik, ayrılık ve yeni iş gibi majör etkiler söz konusu. Pek başkalarını ve çevrenizi dinleyecek gibi değilsiniz, bu sene kendi istekleriniz doğrutusunda ilerleyeceksiniz. Bu sene hayat size kendi değerinizin farkına vardıracak. Bu yüzden daha çok kendinize yatırım yapabilirsiniz.

Güney ay düğümü sizin 7.evinizden geçmekte. Hayat bu sene karşınıza çeşitli krizler (gad akrep) çıkartacak özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve evliliğinizle ilgili ve siz bu krizleri çözmeniz (kad boğa) gerekecek. Değişimlere açık olmanız gerekiyor. Uranüsünde Boga´dan geçtiğini düşünürsek özgürlügünüze had safhada düşkün olacaksınız. Sizin değerinizi bilmeyen herkesten uzaklaşabilirsiniz. Özellikle Mayıs ve Kasım aylarında ilişkilerinizle ilgili bazı sınanmalardan geçmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer zaten uzun zamandır sallantıda olan bir ilişkiniz varsa bu tutulmalarla birlikte problemler dahada ciddileşecek. Eğer hayatınızda biri yoksa o zaman ciddi bir ilişkiye adım atacağınızı söyleyebilirim özellikle 30 nisan veya 25 ekim güneş tutulması zamanında. Iyi giden bir ilişkiniz varsa bu tutulmayla birlikte evlilik teklifi alabilir ve ilişkinizi bir adım ileriye tasiyabilirsiniz. Tabi ki evlenen yükselen boğaları´da bu sene çok göreceğiz : ) Şimdiden hepsine mutluluklar diliyorum ...

Aynı zamanda kariyeriniz de bu tutulmalardan etkilenecek. Sizin Kariyer evinizi Kova burcu yönetiyor. Transit Satürn gezegeni sizin kariyer evinizden geçmekte. Dolayısıyla eğer kariyerinizde mutlu değilseniz bu sizin bu alanda büyük değişiklikler yapabileceğinizi gösterir. Hem kariyerinizle hemde geleceğinizle ilgili sorumluluktan kaçmamanız gereken bir sene sizi bekliyor ! Büyüme zamanı ! Eğer çalışmıyorsanız veya iş arıyorsanız tutulmaların etkileriyle birlikte yeni bir işe de girebilirsiniz. En çok nisan/mayıs ayları bu açıdan ön plana çıkıyor.

Transit bereket ve talih gezegeni Jüpiter 11.evinizde seyahat edecek ve Nisan´da Neptünle kavuşum yapacak. Çok istediğiniz ve arzu ettiğiniz birşey gerçekleşebilir. Bazılarınız anne veya baba bile olabilirsiniz.Bununla birlikte bu sene çevrenizde epey genişleyecek hatta yurtdışı kontaklarınız da çoğalabilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 2.evinizde retro yapacak. Bu süreç içersinde para konuları ve sahip olduğunuz şeylerle ilgili veya nafaka konuları yüzünden mücadele etmek durumunda kalacaksınız.


Yükselen Ikizler ve Ikizler Burçları

Tutulmalar bu sene sizin haritanızda ki 6-12 evlerinizi etkileyecek. Daha çok içe döneceğinizi bir yıl olacak. Farkındalığınız çoğalabilir. 12.ev konularına yönelmeniz size bu sene iyi gelebilir. 12.ev astrolojide iç dünyanız, bilinçaltı konular, spiritüel mistik alanlar ve sanat, sinema sektörünü temsil eder örneğin geri çekilip bir kitap veya senaryo yazabilirsiniz. Kamera arkası işlerde çalışanlar için çok güzel bir zaman. Yaratıcılığını ortaya koyabilirler. Eğer uzaklara gitme gibi bir durumunuz varsa bu alanda da gelişmeler söz konusu olabilir.

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter 10.evde seyahat edecek. Bu kariyerinizde kendinizi gösterebileceğiniz ve ön plana çıkabileceğiniz bir yıl olacak. Uzun zamandır beklediğiniz ama bir türlü elde edemediğiniz başarıları bu sene elde edebilirsiniz ! Özellikle 2 mart balık yeniayı kariyer konuları açısından o kadar güzel ki. O dönem projenizle parlayabilir hatta kendiniz bile ön plana çıkabilirsiniz. Aynı zamanda yabancılarla çalışabilir veya yeni bir iş anlaşması da yapabilirsiniz.

12 Nisan´da Jüpiter ile Neptün kariyer evinizde kavuşum yapacak. Hayal ettiğiniz bir başarıya ne dersiniz ? Özellikle sanat, tasarım , pskoloji ve ruhsal konularla ilgilenenler için harika bir zaman olacak. Kendi

Işlerinde ön plana çıkabilirler. Geçen seneye göre daha yaratıcı olabileceğiniz bir sene geliyor. Ilham akar ..

5 nisan´da astrolojinin iki kötücül gezegeni mars ve satürn 9.evinizde kavuşum yapacaklar. Dolayısıyla nisanın ilk haftalarında 9.ev konularıyla ilgili mücadele etmeniz gerekecek. 9.ev astrolojide uzaklar, yabancılar, uluslararası işleri, medya, yayıncılık alanını ve uzak akrabaları temsil eder. Burada bir takım engeller ve gecikme durumları oluşabilir daha doğrusu yapmak istediklerinizle ilgili size muhalefet eden kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Güney ay düğümü 6.evinizden geçecek. Gad haritanızın neresinden transit etmekteyse o alanda o sene bazı sınanmalar ve problemlerle uğraşmanız gerekebilir. 6.ev astrolojide sağlık, çalışma koşullarını, evcil hayvanları ve günlük rutin işlerimizi temsil eder. Gad akrep burcunda olacağından bu alanda köklü değişiklikler söz konusu olacak örneğin çok zor şartlarda çalışan biri iseniz veya çalıştığınız yerde mutlu değilseniz o zaman bazı değişiklikler yapmanız olası. Yurtdışı işleriniz varsa bu alandada bazı sorunlar ve gecikmeler meydana gelebilir. Özellikle 16 mayıs ay tutulması dönemi bu sorunlar dahada görünür olur. 6.ev aynı zamanda sağlığı da sembolize ettiğinden sağlığa bu sene daha fazla dikkat edilmesi gerekir. Medikal astrolojide akrep burcu bedenimizin kadınsal ya da erkeksel cinsellikle ilgili unzuvlariyla ilişkilendirilir. Akrep doğası gereği boşaltımla ilgilidir. Bu nedenle bedenin boşaltım bölgeleriyle ilgili sıkıntılar (hemoroid, kabızlık vb.) ve cinsel işlev bozuklukları gibi problemler verebilir.

25 ekimde Akrep burcunda yani sizin 6.evinizde bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu Güneş tutulmasıyla birlikte yeni bir iş ve proje söz konusu olabilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 1.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - İletişim sorunları

 - Trafikte dikkatli olun, kazalara ve sakarliklara açık bir zaman

 - Motivasyonunuz çabuk kırılabilir

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin   

   olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Spor sakatlıkları olabilir

 - sık sık çok sınırlı kalkabiliriz

 - Pasif agresif bir tutum içinde olabilirsiniz

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden bire öfke 

   patlamalarına sebep olabilir.

 

Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

Tutulmalar bu sene sizin 5-11. Evlerinizde meydana gelecek. Dolayısıyla aşk ilişkileri, çocuk, yaratıcılık gerektiren işler, hobiler, sahne onu işleri , arkadaşlar ve sosyal çevreyi yakından ilgilendiren durumlar gündeme gelecek. Kuzey ay düğümü Boğa sizin 11.evinizden geçecek. Toplumsal olaylar içersinde daha aktif ve daha sosyal olacağınız bir sene. Gad 5.evde olduğu için 5 ev konularından yana sınanacağınızı söyleyebilirim. 5.ev çocuklar, aşk ilişkileri gibi konuları temsil eder ama aynı zamanda eğer haritanız buna müsaitse çocuk sahibi de olabilirsiniz.

Transti Satürn sizin ortak kazançlar, krediler ve borçlar dediğimiz evden (8.ev) geçmekte. 8.ev konusunda ölüm ve ölüm ötesi temalar, ameliyatlar, ortak kazançlar, krizler, korkular, nafaka, miras, borçlar, eşin ya da ortağın parası, cinsellik ve ruhsal gelişim konusu vardır. Bu dönem bazı krizler yaşayarak korkularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Aslında bu süreç pskolojik olgunlaşma dönemidir. Burada önemli olan ruh sağlığınızı her daim koruyabilmek. Başınıza gelen her olayı kabul etmeye çalışın ve korkmayın. Başımıza gelen her şey gelip geçici. Burada yapmanız gereken olaya odaklanmak değılz. Siz bu yaşamış olduğunuz olayların asıl sizi hangi noktaya taşıdığına bakmanız gerekir. Bu dönem hayatı sorgulayabilir, ölüm ve ölüm ötesi konularına hatta okült alanlara merak duymaya başlayabilirsiniz. Ayrıca ödemeler ve borçlar konusunda da sorunlar meydana gelebilir. Bu konuda ödemekte zorluklar ve geçikmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle 5 Nisan´da cünkü Satürn ve Mars gezegeni o gün kova burcunda kavuşacaklar. Bu da 8.ev konularıyla ilgili sorunlar verebilir ama aynı zamanda kazalara ve sakarlıklara da cok açık bir zaman olacak. Ameliyatlar´da söz konusu olabilir. Bu yüzden dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Transit şans ve bereket gezegeni Jüpiter 9.evinize geçiş yapıyor. 9.ev yurtdışı, uluslararası işler, yayıncılık alanı, medya, yüksek eğitim , din, edebiyat ve astroloji gibi alanlarida temsil ediyor. Jüpiterin buraya geçmesiyle birlikte seyahatler ve uluslararası işler söz konusu olabilir. Bununla birlikte hayat görüşünüzü genişletecek kurslar ve eğitimlere katılabilirsiniz. Kendinize bu konuda yatırım yapabileceğiniz zamanlar.

12 Nisanda Jüpiter, Neptün ile kavuşacak. Bu da çok istediğiniz birşey gerçekleşebileceğini gösterir. Aynı zamanda ilahi kanalınız açık olacağından haberci rüyalar görebilirsiniz.

30 Nisanda sizin 11.evinizde bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma uranüsyen olduğundan çevrenizi değiştirebilirsiniz veya farklı ortamlara giriş yapabilirsiniz. Bu zamana kadar asla görüşmem veya tarzım değil dediğiniz kişilerle görüşmeye de başlayabilirsiniz. Ağustos ayında mars, uranüs ile 11.evinizde kavuşum yapacak. Bu da bazı arkadaşlarınızla sorunlar da yaşayabileceğinizi gösterir. Bununla birlikte uluslararası işler söz konusu olabilir. Aynı zamanda sosyal medya ve yayıncılık alanında güzel işler ortaya koyabilirsiniz.

Hemen ardından 16 Mayısta 5.evinizde bir Ay tutulması meydana geliyor. Haritanız buna müsaitse çocuk haberide gelebilir : ) Ancak 25 ekim´de ki Güneş tutulmasiyla´da bu durum tetiklenebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa bu dönem biriylede tanışabilirsiniz. Bunun haricinde borçlar, krediler ve ödemelerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 12.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

-  Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - Kaygı ve endişe

 - gizli düşmanların ortaya çıkması

 - Trafikte dikkatli olun, kazalara ve sakarlıklara açık bir zaman

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin

   olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden birden

   öfke patlamalarına sebep olabilir.

 

Yükselen Aslan ve Aslan burçları

Tutulmalar bu sene sizin 4. ve 10.evlerinizde meydana gelecek. Boğa ve Akrep burclarindan hariç en çok etkilenen diğer burçlar arasında siz´de varsınız sevgili Aslanlar. Aile, yuva, yerleşim, evle ilgili temalar, kariyer, gelecek , toplum önünüzdeki imajınız ve statünüzle ilgili gelişmeler önümüzdeki sene gündeme gelecek. 2022 yılında kuzey ay düğümü 10.evden geçeceği için yönelmeniz gereken alan kariyeriniz olacak. Kariyerinizde yeni başlangıçlar, değişim ve yükselme durumları söz konusu olabilir. Sizin adınıza Kariyer açısından başarılı olabileceğiniz ama aynı zamanda değişikliğe gidebileceğiniz bir yıl olacak.

Güney ay düğümü 4.evinizden geçecek. Bu da 4.ev konularından sınanacağınızı gösterir yani aile, ev, yerleşim ve atalarla ilgili bazı krizler ve sorunlar meydana gelebilir. Taşınma, evden ayrılma veya aile büyüklerinin sağlık sorunu gibi olaylar güdeme gelebilir.

Transit Satürn sizin ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve anlaşmalar evinizden (7.ev) geçmekte. Dolayısıyla 2022 yılında ilişkileriniz de çok önemli olacak diyebilirim. Satürnün bulunduğu yerde kolaydan birşey elde etmek yoktur. Eğer bir ilişkiniz yoksa, hayatınıza 2022 yılında biri de girebilir. Eğer iyi giden bir ilişkiniz varsa evlilik kararı da alabilirsiniz. Ancak iyi gitmeyen bir birlikteliğiniz varsa bu problemlerin 2022 yılında dahada görünür olacağından ayrılık kararı alabileceğinize işaret ediyor.

1 Şubatta ilişkiler evinizde kova yeniayı ile birlikte hem ilişkilerinizle ilgili hemde kariyerinizde bir takım değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Bununla birlikte Satürn ve Mars gezegenleri 5 Nisanda ilişkiler evinizde kavuşum yapacaklar. Bu iki gezegen astrolojinin iki kötücül gezegenleri olduğu için 7.ev konularında yani ilişkilerinizde sorunlarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreçte sizin üstünüze gelen ve size muhalefet eden kişilerle çok karşılaşabilirsiniz.

30 Nisan´da Boğa burcunda bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizin kariyerinizi oldukça etkiliyor. Yeni bir işin tanıtımı veya yeni bir iş söz konusu olabilir. Bununla birlikte kariyerinizde bir üst kademeye de yükselebilirsiniz.

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter 8.evinizde seyahat edecek. 8.ev ortak gelirler, miras, nafaka, borçlar, bankayla ilgili alanlar, kredi ve sigortayı temsil eder. Dolayısıyla bu alanlarda daha şanslı olabileceğinizi gösterir örneğin bankayla ilgili gereken krediyi hiç sorunsuz alabilirsiniz. Geri alamadığınız bir borç varsa bu sene bunu alabilirsiniz. 12 Nisanda Jüpiter ve Neptün 8.evde kavuşum yapacaklar. Bu dönem ilginiz okült ve gizemli konulara artabilir. Kendi derinliklerinizi çözmeye başlayabilirsiniz.

16 Mayıs ay tutulmasıyla birlikte aile ev ve yerleşim konuları gündeme gelecek. Aynı zamanda ilişkileriniz de Satürnden dolayı etkilenecek. Burada aile ve partner arasında kalma durumu mevcut. Ailenizin ilişkinize karışması veya partnerinizin sizden uzak olması yüzünden sizin taşınma kararı almanız söz konusu olabilir. Size ilişkinin sorumluluğunu aldirtacak bir tutulma geliyor. Genel olarak ilişkilerinizi bu dönem sorgularsınız. Gerçek dostlarınızın yanınızda kalacağını , diğerlerinin hayatınızdan çıkacağını söyleyebilirim. Ailenizdeki büyüklerin sağlığı da bu dönem önemli olur. Onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

 25 ekimde 4.evinizde Akrep burcunda bir Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulmayla birlikte taşınma, ev alma veya evlilik kararı alma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 11.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

-          Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

-          İletişim sorunları

-  Arkadaşlarla anlaşmazlıklar ve tartışmalar meydana gelebilir. Bunun  

        kaynağında taşınma, aile, uzaklar, yurtdışı veya sosyal medya   

         olabilir. 

      - Sosyal medya´dan eski arkadaşların sizinle iletişime geçmesi.

 - Trafikte dikkatli olun, kazalara ve sakarlıklara açık bir zaman

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin      

   olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden birden  

   öfke patlamalarına sebep olabilir.


Yükselen Başak ve Başak burçları

Tutulmalar 9.ve 3.evlerinizde meydana gelecek. Dolayısıyla 2022 yılında gündeme iletişimle ilgili konular, uzak ve yakın akrabalar, medya, yayıncılık alanı, eğitim, uluslararası işler, yurtdışı, seyahatler, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler olur. Kuzey ay düğümü sizin 9.evinizden geçecek. Bu da sizin uzaklara, uluslararası işlere, yurtdışına, yayıncılık alanına ve yüksek eğitime yönelmeniz gerektiğini gösteriyor. Kendinizi geliştirebilir, yeni kurslar ve eğitimlere katılabilirsiniz. Güney ay düğümü 3.evinizden geçecek. Bu yüzden burada 3.ev konularıyla ilgili bazı sorunlar meydana gelebilir. Astrolojide 3.ev yakın çevreyi, kardeşleri ve genel olarak iletişim kurmayı temsil eder. Dolayısıyla bir takım iletişim sorunları söz konusu olabilir.

Transit şans ve bereket gezegeni Jüpiter ilişkiler evinizde (7.ev) seyahat etmekte. Bu da tabi ki 1 sene boyunca ilişkiler adına size şans ve fırsatlar getirecek. Eğer bir ilişkiniz yoksa birden fazla adaylar karşınıza çıkabilir. Özellikle 2 mart balık yeniayı ile bu açıdan şanslı olacaksınız. Bu yeniay 4 aralık 2021 güneş tutulmasını tetikleyeceğinden evden ayrılma, taşınma veya ev alım satım durumlarını da gündeme getirebilir. Aynı zamanda iş açısından da bir çok danışanın ve müşterinin gelebileceği zamanlardır.

12 nisanda Jüpiter ve Neptün sizin 7.evinizde kavuşum yapacak. Hayallerinizde ki gibi bir ilişkiye başlayabileceğiniz bir sene sizi bekliyor. Ancak Neptünün gölge yönüne dikkat etmeniz gerekir. Herşey olduğundan fazla mükemmel görünebilir. Dolayısıyla bu dönem daha realist bakmanızı tavsiye edeceğim. Bazı şeyler sizi yanıltabilir.

5 Nisanda Satürn ve Mars gezegenleri 6.evde kavuşum yapacaklar. Bu iki gezegen astrolojinin iki kötücül gezegenleridir. Bu ikisi varsa mücadele etmek, uğraşmak ve çaba sarf etmek gerekir. Sizin 6.evinizde olacağından iş arkadaşları , çalışma koşulları ve sağlık konularını ilgilendiren durumlar gündeme gelir. Bu alanda bazı sorunlar, gecikmeler ve anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. İş alanında ki yoğunluk size zihinsel baskı olarakta yansıyabilir. Olumsuz yönde bu sizin sağlığınızı da etkileyebilir. Tansiyon ve dolaşım sistemi rahatsızlıkları, aynı zamanda varislerle ilgili problemler meydana gelebilir. Kova burcunda olacağından pskolojikmen yani zihinsel bazda da sizi etkileyebilir.

30 Nisanda Boğa burcunda sizin 9.evinizde bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu uzaklara gidebileceğinizi veya uzaklarla iş yapabileceğinizi gösterir. Aynı zamanda kendinizi geliştirebileceğiniz kurslar ve eğitimler gündeme gelebilir. 9.ev yayıncılık ve medya alanını simgelediğinden, bu alanda başarılı olabileceğiniz bir iş ortaklığı veya işin meydana çıkması söz konusu olabilir. İlişkiler açısından da güzel gelişmelerin olabileceği bir güneş tutulmasıdır. 

16 Mayıs ´da sizin 3.evinizde bir ay tutulması meydana gelecek. Burada yakın çevrenizle , kardeşlerinizle ve birlikte çalıştığınız kişilerle sorunlar meydana gelebilir veya o sorunlar sizin sağlığınızı ve günlük rutininizi etkileyebilir. O yüzden bu dönem problemleri çok kafanıza takmanızı tavsiye etmiyorum.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 10.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - İletişim sorunları özellikle yöneticilerle ve patronla

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden bire öfke patlamalarına  

   sebep olabilir.

 - Kariyerinizde yeni bir iş başlatmamanız gereken bir dönem

 - Yapmak istediğiniz iş için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz

Yükselen Terazi ve Terazi burçları

Tutulmalar bu sene sizin finans ekseninizde meydana (2-8) geliyor. Dolayısıyla alacak verecek konuları, yeni yatırımlar ve iş fırsatları söz konusu olacak. Bununla birlikte Kuzey ay düğümü 8.evinizden geçecek. Bu da sizin 8.ev konularına yönelmenizi gösteriyor. Bu da ortak işlerin ve ortak kazancın bu sene sizin adınıza daha bereketli olacağını gösteriyor. Eşinizden veya ortak işlerden elde ettiğiniz kaynakları korumayı öğrenmeniz gerekecek.

Transit şans ve berekez gezegeni Jüpiter sizin 6.evinizden yani iş ve çalışma koşullarını ama aynı zamanda sağlık konuları temsil eden alandan transit edecek. Sağlık açısından olumlu etkilere sahip olacaksınız, hastalığa yakalansanız bile iyileşmeniz hızlı olacaktır. Sizi jüpiter bu alanda koruyor. Bununla birlikte bir çok iş imkanı getirecektir. Yabancılarla iş, uluslararası işler hatta sosyal medya üzerinden iş´de söz konusu olabilir. 12 nisanda Jüpiter ve Neptün gezegeni 6.evinizde kavuşum yapacaklar. Oldukça yaratıcı olacağınız bir dönem olacak. Bunu işinize yansıtabilirsiniz. Bununla birlikte sağlık açısından bu zamana kadar şifasi bulunamayan bir hastalığınız olduysa mucizevi bir şekilde iyileşmeye doğru gidebilirsiniz. Sağlığınız açısından bu dönem sadaka vermek veya yardıma muhtaç birine yardım etmek iyi olacaktır. Ayrıca alternatif tıpa karşı ilginizde artmaya başlayabilir. Aynı zamanda kendinize bir evcil hayvan da edinebilirsiniz.

5 Nisanda astrolojinin iki kötücül gezegeni Mars ve Satürn 5.evinizde kavuşum yapacaklar. 5.ev çocuklar, hobiler, hayattan zevk aldığımız konular ve yaratıcılık gerektiren alanları temsil eder. Bu konularla ilgili gecikmeler ve sorunlar meydana gelebilir.

30 Nisanda sizin 8.evinizde bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Bu da aniden karşınıza bir yatırım fırsatı çıkarabilir veya ortak bir iş sayesinde maddi gelir elde edebilirsiniz. Hemen ardından meydana gelen 16 mayıs ay tutulması ise 2.evinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla bu dönem gelir – gider dengesini iyi kurmanız gerekecek. Çok fazla risk almayınız.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 9.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

- Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden bire öfke patlamalarına   

   sebep olabilir.

 - Yapmak istediğiniz iş için mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz

 - İlişkilerde sorunlar meydana gelebilir özellikle uzaklarda olan kişilerle

 - Seyahate gitmek isterken bazı sorunlar ve gecikmeler meydana gelebilir


Yükselen Akrep ve Akrep burçları

Bu sene Tutulmalar sizin burcunuzda meydana geliyor yani ilişkiler ekseninizi etkileyecek. Dolayısıyla bekar olan akreplere müjde : ) yeni bir ilişkiye bu sene başlayabilirsiniz. Ancak birlikteliği olan Akrepler ise yıl içersinde zaman zaman ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabilir daha doğrusu iyi gitmeyen ilişkiler hatta ortaklıklar bitebilir. İlişkilerinizi tekrar gözden geçireceğiniz bir yıl olacak. Transit Uranüs 7.evinizde ; Transit Satürn 4.evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Bu sene hayatınızda köklü değişiklikler söz konusu olabilir. Taşınma, evlilik, ayrılık ve yeni iş gibi majör etkiler söz konusu.

Hayat bu sene karşınıza çeşitli krizler (gad akrep) çıkartacak ve siz bu krizleri çözmeniz (kad Boğa) gerekecek. Güney ay düğümü 1.evde olacağı için kendi hayatınızda ve hayata olan bakış açınızda büyük köklü dönüşümler söz konusu olacak. Değişimlere açık olmamız gerekiyor. Uranüsünde Boğa´dan geçtiğini düşünürsek özgürlüğünüze had safhada düşkün olacaksınız. Sizin değerinizi bilmeyen herkesten uzaklaşabilirsiniz. Özellikle Mayıs ve Kasım aylarında ilişkilerinizle ilgili bazı sınanmalardan geçmek durumunda kalabilirsiniz. Eğer zaten uzun zamandır sallantıda olan bir ilişkiniz varsa bu tutulmalarla birlikte problemler dahada ciddileşecek. Eğer hayatınızda biri yoksa o zaman ciddi bir ilişkiye adım atacağınızı söyleyebilirim özellikle 30 nisan veya 25 ekim güneş tutulması zamanında. Iyi giden bir ilişkiniz varsa bu tutulmayla birlikte evlilik teklifi alabilir ve ilişkinizi bir adım ileriye taşıyabilirsiniz. Tabi ki evlenen yükselen akreplere bu sene çok göreceğiz : ) Şimdiden hepsine mutluluklar diliyorum …

Tabi ki bu Tutulmalardan aile, ev ve yerleşim konularını temsil eden 4.evinizde etkilenmekte çünkü Transit Satürn buradan geçmekte. Dolayısıyla ev - aile – ilişkiler üçgeni arasında olaylar yaşayacaksınız bu sene. 5 Nisanda Transit Satürn ve Mars sizin 4.evinizde kavuşum yapacak. Bu aile ve ev konularıyla ilgili sorunların olabileceğini gösterir. Aile içi bazı sorunlar ve tartışmalar söz konusu olabilir. Bu kavgaların kaynağında ikili ilişkileriniz olabilir yani aile ve partner arasında kalma gibi durumlar da oluşabilir.

30 Nisanda 7.evinizde bir Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma uranüsyen olduğundan eğer bekar iseniz hayatınıza aniden birini getirebilir veya yeni bir ortaklıkta söz konusu olabilir. Tutulmanın yöneticisi Venüs 5.evde olduğundan sizi oldukça mutlu edecek bir teklif , anlaşma söz konusu olabilir. Bununla birlikte çocuk müjdeside gelebilir.

Hemen ardından 16 mayıs´da ki Ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma sizi pskolojik açıdan biraz zorlayabilir. Hem aile hemde özel ilişkilerinizi sorgulayacağınız bir zaman olacak. Bu yüzden iyi gitmeyen bir ilişkiniz veya evliliğiniz varsa bu tutulmadan sonra bir ayrılık kararı da alınabilir. Başka yere taşınma, evden ayrılma gibi durumlar da söz konusu olabilir. Ancak bunu yapmak isterken aileniz karşı çıkabilir. Gad akrebin gölge yönünden uzak durmanız gerekir. Bunlar intikam, kin, manipülasyon gibi duygulardır. Ayrıca tutulma 1.evinizde olacağı için bu dönem sizi pskolojik açıdan biraz zorlayabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir dönem. Medikal astrolojide akrep burcu bedenimizin kadınsal ya da erkeksel cinsellikle ilgili unzuvlariyla ilişkilendirilir. Akrep doğası gereği boşaltımla ilgilidir. Bu nedenle bedenin boşaltım bölgeleriyle ilgili sıkıntılar (hemoroid, kabızlık vb.) ve cinsel işlev bozuklukları gibi problemler çıkabilir.

Transit şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizin 5.evinize geçiyor. 5.ev çocuk, aşk ilişkiler, hayattan keyif aldığımız konuları temsil eder. Özellikle mart, nisan ve mayıs aylarında kalbinizi daha hızlı çarpıtacak aşk ilişkileri yaşayabilirsiniz veya çocukla ilgili güzel gelişmeler ve müjdeler de elde edebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılık gerektiren ve sanat sahne alanlarıyla ilgili oldukça başarılı olabileceğiniz zamanlardır.

25 Ekim´de Akrep burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulmayla bilrikte hayatınızda yeni bir başlangıç yapma söz konusu olabilir. Aynı zamanda yeni bir ilişki veya ortaklıkta getirebilir. 8 Kasımda ki Ay tutulması ise son kez 2022 yılında ilişkilerinizi size sorgulatacak.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 8.evinizde retro yapacak. Mars´da direk sizin yükselen burcunuzun yöneticisi olduğu için sizi özellikle daha derin etkileyecektir.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

-  Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfkenizi ve kızgınlığınızı içinize atabilirsiniz. Bu da birden bire öfke patlamalarına   

   sebep olabilir.

 - Ortak kazançlarla ilgili sorunlar

 - Eşinizin geliri veya nafaka yüzünden mücadele vermeniz gerekebilir

 - Kazalara ve sakarlıklar açık bir dönem, o yüzden dikkat etmeniz gerekir


Yükselen Yay ve Yay burçları

Tutulmalar bu sene sizin haritanızda ki 6-12 evlerinizi etkileyecek. Kuzey ay düğümü 6.evinizden geçecek. Dolayısıyla iş, çalışma alanı ve günlük rutin işlerinize bu sene odaklanmanız gerekecek. Bu alanda yenilikler ve değişimler söz konusu olacak. Güney ay düğümü ise 12.evde olacak. Hayat sizi bu alanda bir nevi zorlayacak veya sınayacak diyebilirim. 12.ev arka planda olan işleri, gizli saklı olayları, gizli düşmanları, bilinçaltını ve ruhsal manevi konuları temsil eder.

4 aralık 2021´de gerçekleşen güneş tutulması da 2022´nin ilk çeyreğinde etkisini göstermeye devam edecek. Dolayısıyla hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak isteyeceksiniz. Özellikle 2 mart civarı uzaklara gitme, evden uzaklaşma, ev alım satım işleri veya taşınma gibi durumlar gündeme gelebilir. Şans ve bereket gezegeni Jüpiter bu sene aile, ev ve yerleşim konularını temsil eden evinizden geçecek. Bu da aile temalariyla ilgili size bazı fırsatları önünüze getirecektir. Ancak Jüpiter burada uzaklara gitmeyi veya taşınmayı da destekler. Aynı zamanda babanız size bu sene maddi manevi yardım da edebilir.

30 Nisanda 6.evinizde bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Burada yeni bir iş söz konusu olabilir. Ayrıca çalışma koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz örneğin ofisinizi başka yere taşırsınız. Aynı zamanda günlük düzeninizi değiştirebileceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Bu taşınma yüzündende olabilir. Bundan sonra daha sağlıklı beslenmeye ve kendinize bakmaya başlayabilirsiniz.

Hemen ardından 16 mayıs ay tutulması sizin 12.evinizde meydana gelecek. 12.ev sizin iç dünyanızı temsil ettiğinden bu süreçte yalnız kalmak veya herşeyden uzak durmak isteyebilirsiniz. Kendinizi sorgulayacağınız  bir zaman dilimi olacak. Aynı zamanda arkanızdan dönen işler ve gizli saklı olayların hepsi ortaya çıkar. Metafizik olaylar veya büyü tarzı negatif olayların gündeme gelmesi durumları olabilir. Bu süreçte gizli düşmanlarınızla yüzleşmeniz gerekebilir. Size tavsiyem intikam alma duygularından uzak durun, allaha havale edin ve hayatınıza devam edin. Ilahi sistem zaten en güzel bir şekilde ilgilenecektir. Bununla birlikte eğer sizde birilerinin hakkını yediyseniz veya kötü birşey yaptıysanız bunun bedelini ödemek zorunda kalabilirsiniz. 12.ev karma evidir. Bu yüzden sakadaka vermek ve dua etmek bu açıdan önemli olacaktır.

12.ev aynı zamanda kronik rahatsızlıkları da temsil ettiğinden sağlık sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Akrep – Boğa bölgesi olduğundan boyun, boğaz bölgesi ama aynı zamanda Akrep doğası gereği boşaltımla ilgilidir. Bu nedenle bedenin boşaltım bölgeleriyle ilgili sıkıntılar (hemoroid, kabızlık vb.) ve cinsel işlev bozuklukları gibi problemler meydana gelebilir.

5 Nisanda Transit Satürn ve Mars gezegeni 3.evinizde kavuşum yapacaklar. Bunlar astrolojinin iki kötücül gezegenleridir. Dolayısıyla 3.ev konularında bazı sorunlar ve gecikmeler söz konusu olabilir. 3.ev kardeşlerinizi, yakın çevrenizi, seyahatleri, eğitimi, sosyal medyayı ve iletişim alanlarını temsil eder. Bu yüzden çevrenizde ki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Size muhalefet edenlere karşı epey dil dökmek ve uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu da zihinsel olarak stres yaratabilir. Kardeşlerinizle de sorunlar meydana gelebilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 7.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin  

   olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Öfke patlamaları, bir çok kişiyle tartışmalar meydana gelebilir

 - Kazalara ve sakarlıklar açık bir dönem, o yüzden dikkat etmeniz  

   gerekir


Yükselen Oğlak ve Oğlak burçları

Tutulmalar bu sene sizin 5.ve 11.evlerinizde meydana gelecek. Kuzey ay düğümü 5.evden geçecek. Dolayısıyla 5.ev konularına yönelmeniz size iyi gelecektir.Peki 5.ev konuları nedir ? Aşk, çocuklar, yaratıcılık gerektiren işler, hobiler ve keyif aldığınız konulardır. Bu saydığım alanlarla ilgili olumlu gelişmelerin olabileceğini söyleyebilirim. Güney ay düğümü ise 11.evinizden geçecek yani arkadaşlarla ve sosyal çevrenizle ilgili bazı krizli durumlar söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlarınızı bu seneden sonra hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Transit Satürn 2.evinizden geçmekte olduğu için para ve sahip olunan değerler açısından da bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Bununla birlikte kendi değerinizle de bazı farkındalıklar elde edeceksiniz. Daha doğrusu eğer kendinize yeterince değer vermiyorsanız hayat sizi bu alandan sınayacak diyebilirim. Kendi değerinizin ve yeteneklerinizin farkına varmanız gerekir. 5 Nisanda Satürn ve Mars gezegeni 2.evde kavuşum yapacaklar. Dolayısıyla bu dönem maddi açıdan oldukça zorlandiginiz zamanlar olabilir. Yatırım yapmak açısından uygun bir dönem değildir.

Transit şans ve bereket gezegeni Jüpiter bu sene 3.evinizden transit edecek. 3.ev yakın çevre, kardeşler, iletişim konuları, internet ortamı, sosyal medya ve eğitim konularını temsil eder. Bu alanda şanslı olacağınızı söyleyebilirim. Sosyal medyada yayınladığınız bir şey oldukça geniş bir kitleye yayılabilir. Transit Jüpiter 12 nisanda Neptün ile kavuşum yapacak. Bu da son derece yaratıcı işler ortaya koyabileceğinizi gösterir örneğin bir kitap yazmak açısından harika bir etkileşimdir. Yeteneğinizi gösterebileceğiniz zamanlardır.

30 Nisanda sizin 5.evinizde boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. Uranüsyen bir tutulma olduğu için aşk kapınızı aniden çalabilir ! Eğer birisi hayatınızda yoksa biriyle tanışabilirsiniz. Bunun haricinde Çocuk´da gelebilir, benden söylemesi : )

Hemen ardından 16 Mayis´da sizin 11.evinizde bir Ay tutulması gerçekleşecek. Arkadaşlarınız ve sosyal cevrenizle ilgili bazı krizler söz konusu olabilir. Arkadaş ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz zamanlardır. Bununla birlikte para yüzündende bazı sorunlar oluşabilir.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 6.evinizde retro yapacak.


Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Zamanlama hatası, yanlış zamanda harekete geçmek gibi

 - Kendinizi savunmanız gereken noktalarda yeterince etkin olmayabilirsiniz

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

  - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

  - Kazalara ve sakarlıklar açık bir dönem, o yüzden dikkat etmeniz gerekir

   - Çalışanlarla sorunlar oluşabilir

   - Sağlık sorunları

 

Yükselen Kova ve Kova burçları

Tutulmalar bu sene sizin 4. ve 10.evlerinizde meydana gelecek. Boğa ve Akrep burçlarından hariç en çok etkilenen diğer burçlar arasında siz´de varsınız sevgili Kovalar. Aile, yuva, yerleşim, evle ilgili temalar, kariyer, gelecek , toplum önünüzdeki imajınız ve statünüzle ilgili gelişmeler önümüzdeki sene gündeme gelecek. 2022 yılında kuzey ay düğümü sizin 4.evinizden geçecek. Dolayısıyla 4.ev konularına yönelmeniz doğru olacaktır. 4.ev aile, yuva, evle ilgili gelişmeler ve yerleşim konularını temsil ediyor. Bu alanda yeni başlangıçlar ve değişiklikler söz konusu olabilir.

Güney ay düğümü sizin 10.evinizden geçecek. Bu da 10.ev konularından sınanacağınızı gösterir yani kariyer, toplum önündeki prestijiniz, statünüz ve geleceğinizle ilgili yapmak istediklerinizden. Buradan iş´den ayrılma, iş değişikliği veya kendi iş´ini kurma gibi olasılıklar gündeme geliyor.

Transit Satürn sizin 1.evinizde seyahat etmekte. Satürn tutulmalarda etkili olacak. Bu da kendi hayatınızla ilgili ciddi kararlar alacağınızı ve sorumluluklar üstleneceginizi gösterir. 5 Nisanda Satürn ve Mars gezegenleri 1.evinizde kavuşum yapacak. Bu zihinsel olarak sizi biraz yorabilecek bir etki. Kendinizi bu dönem çok yorgun hissedebilirsiniz. Aynı zamanda korkularınız ve kaygılarınız tetiklenebilir. Kendinizin el freni olmayın çünkü bu dönem birşeyler yapmak isterken kendi kaygılarınızdan dolayı durabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza da bu dönem dikkat etmeniz gerekir.

Transit şans ve bereket gezegeni Jüpiter 2.evde seyahat edecek. Bu da sizin bu sene daha fazla kazanabileceğinizi gösterir. Transit Jüpiter ve Neptün 12 nisanda 2.evinizde kavuşum yapacak. Bu kavuşum balık burcunda olacağından bağış yapmaya ve birilerine yardım etmeye gönüllü olacaksınız. Ancak bu kavuşumun gölge tarafı herşeyi aşırı şekilde yapmak. Dolayısıyla tüm mal varlığınızı da verebilirsiniz ki böyle bir şey tabi ki yapmayın : ) dolandırıcılara bu dönem dikkat edin.

10 Nisanda sizin 4.evinizde bir Boğa Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma uranüsyen bir tutulma olduğundan aniden taşınma, ev alma – satma veya yatırım yapma gibi durumlar gündeme gelebilir. Hayalinizde ki ev´le karşılaşabilirsiniz :) daha konforlu bir eve geçiş yapabilirsiniz. Taşınmasanız bile ev içersinde değişikliğe gidebilirsiniz örneğin mobilya yenileme gibi. Bununla birlikte evlilik kararı alma veya partnerinizi ailenizle de tanıştırmak isteyebilirsiniz.

Hemen ardından 16 Mayis´da bir Ay tutulması sizin 10.evinizde meydana gelecek. Bu da kariyerinizde bazı sorunları gündeme taşıyabilir. Eğer iş yerinde mutsuz iseniz ayrılma kararı alabilirsiniz. Otorite figürleriyle ve patronla anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Eğer çalışmıyorsanız o zaman karşınıza bir iş fırsatı da çıkabilir. En geç 25 ekim Güneş tutulmasın da yeni bir iş´e başlamış olursunuz.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 5.evinizde retro yapacak.

Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

 - Mars retrosunda dava ve tartışma başlatmayın, kaybedersiniz.

 - Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

 - Kazalara ve sakarlıklar açık bir dönem, o yüzden dikkat etmeniz  

   gerekir

 - Eski aşk ilişkileriniz gündeme gelebilir

 - Hamile kalma riski var


Yükselen Balık ve Balık burçları

Tutulmalar 9.ve 3.evlerinizde meydana gelecek. Dolayısıyla 2022 yılında gündeme iletişimle ilgili konular, uzak ve yakın akrabalar, medya, yayıncılık alanı, eğitim, uluslararası işler, yurtdışı, seyahatler, kardeşler ve yakın cevrenizle ilgili gelişmeler olur. Kuzey ay düğümü sizin 3.evinizden , güney ay düğümü ise 9.evinizden geçecek. Bu da sizin uzaklara değil, yakın çevrenize odaklanmanız gerektiğini gösteriyor.

Transit Satürn sizin 12.evinizden geçmekte. Satürn tutulmalar da etkili olacağından bu alanda da hayatınızda sınanacağınızı gösterir. 12.ev arka planda olan işleri, gizli saklı olayları, gizli düşmanları, kronik rahatsızlıkları, bilinçaltını ve ruhsal manevi konuları temsil eder. Dolayısıyla bu sene içersinde bu konularla da mücadele etmeniz gerekecek. 5 Nisanda Satürn ve Mars gezegeni 12.evinizde kavuşum yapacak. Bu dönem içsel anlamda kendinizi huzursuz hissedebillirsiniz. Bu durum sizin korkularınızı ve kaygılarınızı tetikleyebilir. Satürnün 12.evden geçmesi sizi korkularınızla yüzleştirecek. Bunun için dışardan yardım da alabilirsiniz. Kendinizi zaman zaman yalnız ve sevgisiz de hissedebilirsiniz. Şunu hiç bir zaman unutmayın, hayatınızda illa birinin olması gerekmiyor değerli olmanız için. Siz zaten eşsiz ve özel bir ruhsunuz. Sizden bir tane daha yok. Bu da sizin çok değerli olmanıza zaten başlı başına yetiyor.

Bu dönem inanç konularında bir uzaklaşma ihtiyacı duyabilirsiniz veya bu konulara karşı şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Tüm yaşadıklarınız inancınızı size sorgulatabilir. Ancak lütfen bu tuzağa düşmeyin !

Şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizin burcunuzda 1 sene boyunca seyahat edecek ! Bu tabiki balık burçlarına oldukça iyi gelecek. Uzun zamandır yay-ikizler tutulmalarından dolayı zorlu zamanlar geçirdiniz. Jüpiter genel şans ve bereket gezegenidir. Dolayısıyla kendinizi daha iyi hissedeceğiniz daha doğrusu şanslı olacağınız bir yıl olacak. Özellikel 2 mart balık yeniayı jüpiteryen bir yeniay olduğundan sizin adınıza çok güzel bir dönem olacak. Seyahatler, uzaklara gitmek, yabancılarla iş yapmak hatta yeni iş fırsatları söz konusu olabilir. Transit Jüpiter 12 nisanda Neptün ile kavuşum yapacak. Oldukça yaratıcı olacağınız bir zaman. Ilham akar ... bununla birlikte bu dönem rüyalarınız da haberci olabilir, bilginiz olsun. Aynı zamanda çok istediğiniz bir şey ´de gerçekleşebilir.

30 Nisanda sizin 3.evinizde Boğa burcuna bir Güneş tutulması meydana gelecek. Sizi çok mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. Bununla birlikte evlilik teklifi bile alabileceğiniz bir dönem. Aynı zamanda çevrenizle veya kardeşlerinizle ortak bir iş´de söz konusu olabilir. Seyahatlerde gündeme gelebilir.

Hemen ardından 16 Mayis´da bir Ay tutulması meydana geliyor. Uzaklara gitme durumunuz olabilir veya uzaklardan beklediğiniz haber gelebilir. Uzaklara gitme durumu 25 ekim´den sonra da gerçekleşebilir çünkü orada bir güneş tutulması meydana gelecek ve güneş tutulmaları yeni başlangıçlar tetikler.

Son olarak 30 ekim 2022 ile 13 ocak 2023 arası Mars sizin 4.evinizde retro yapacak.


Nasıl sorunlar meydana gelebilir ?

- Mars retrosunda dava ve tartisma başlatmayın, kaybedersiniz.

- Ameliyat içinde uygun bir dönem değildir.

- Kazalara ve sakarlıklar açık bir dönem, o yüzden dikkat etmeniz  

  gerekir

- Aile içi tartışmalar

- Evden taşınma stresi

- Babayla sorunlar

 

Sevgiler

Mihrap Ilhan


Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü