Direkt zum Hauptbereich

Dünya genelinde riskli tarihler (dogal afetler) 2022

 

Yıl genelinde dogal afetler açısından riskli görünen tarihleri aşağıda sıraladım :

-         1 şubat kova yeniayı 

-         30 nisan güneş tutulması

-         16 mayıs ay tutulması

-         12 Ağustos kova dolunayı 

-         8 Kasım Boğa dolunayı 

Bu tarihleri şimdi tek tek inceleyelim …

1 Şubatta Kova burcunun 12 derecesinde Satürnyen bir yeniay meydana gelecek. Ayrıca bu yeniay Uranüse kare açı yapacak. Uranüs zaten yer sarsıntılarını , beklenmedik durumları ve ansızın gelen olayları temsil eder. Dolayısıyla bu dönem deprem, uçak kazaları , isyanlar ve ayaklanmalar dünya genelinde meydana gelebilir.


Kova burcunda ki yeniay hatları dünya üzerinde Rusya, Çin , hindistan ve amerika bölgesinden geçmekte. Ayrıca Uranüs çizgisi de Fas ve Ispanya bölgesinden ilerlemekte. Dolayısıyla etkileri buralarda daha baskın görülebilir. 

Daha önemlisi tabi ki tutulmaların olduğu zamanlardır. 30 Nisan´da Boğa burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmanın tetiklendiği zamanlarda önemlidir çünkü gelişmeler bazen o zaman ortaya çıkabilir. Bu yüzden 6 Haziranda venüs kavuşum ve 20 temmuz´da mars kavuşum yaparak tetikleyecek. Bu Tarihlere´de dikkat etmek gerekiyor. 


Tutulma URANÜS`YEN bir Tutulma ! Gördüğünüz gibi yine URANÜS başrolde bulunuyor. Bu da dünya astrolojisi açısından yer sarsıntılarına yol açabilir. Aynı zamanda doğal afet haritalarında bir çok kez iyicillerinde rol aldığını unutmamak gerekiyor. Burada Venüs, Jüpiter, Neptün kavuşum yapmakta. Bu da tufan, tsunami, deprem yani doğal afetleri tetikleyebilir ... Zaten hemen sonrasında 6 Mayıs ´tan itibaren Jüpiter Scheat Yıldızı ile kavuşum yapacak. Scheat Yıldızı intihar, suikast, afet gibi olayları gösterir.

Güneş Tutulması haritasını Dünya üzerinde yansıttığımda ; Tutulma hatlarının IRAN ve RUSYA üzerinden geçtiğini görüyorum. Bu ülkelerde etkileri daha baskın görülebilir. 


Ardından 16 Mayıs Akrep burcunda ki Ay tutulması meydana gelecek. Tutulma 5 Haziran Satürn tarafından (kare) ve 12 Ağustos Mars tarafından karşıt açı ile tetiklenecek. Bu Tarihlere´de dikkat etmek gerekiyor.


Tutulmaya Satürn sert bir etkileşim yapıyor. Satürn tam olarak tepe noktasıyla kavuşum yapmakta. Ayrıca Tutulmanın yöneticisi Mars, Neptün ile kavuşuyor.

Mars/Neptün kavuşumları Balık burcunda ne istediğini bilememe, sürüklenme, bağımlılıklara kaçma, kurban rolüne düşme gibi etkiler getirebilir. Satürn ölüm ile bağdaştırıldığı için ani ölümler veya ekonomik sıkıntılar söz konusu olabilir hatta burada mars/neptün kavuşumun olmasıyla birlikte dünya genelinde suikastlerinde olabileceğini düşünüyorum.

Mars / Neptün kavuşumu Markab yıldızı ile kavuşum yapmakta. Markab yıldızı zor bir yıldızdır. Üzüntü, kaza ve depresyon´a işaret eder. Dünya astrolojisinda soykırım, gücün hadsizce kullanılması , yangın, patlama ve silahtan kaynaklanan tehlikeleri gösterir. Aynı zamanda Ay burada dünyaya yakın seyahat etmekte (ay perigee), dolayısıyla bu bir supermoon tutulmasıdır. Bu da deprem, afet, kaza, yangın, patlama, intihar ve cinayetlerin olabileceğini gösteriyor.

Ay tutulması an haritasını Türkiye üzerinde yansıtığımız zaman SATÜRN çizgisinin Türkiye üzerinden geçtiğini görüyoruz. Bu da tabi ki etkilerin Türkiye üzerinde de görülebilir olacağını gösteriyor. 

Aşağıda Tutulma haritasını Dünya üzerinde görmektesiniz ...

Tutulma hattı Çin, Rusya, Endonezya, Avustralya, Arjantin, Brezilya, Venezuela ve Kanada ülkesinden geçmekte. Satürn hattı ise Türkiye, Mısır ve Sudan bölgesini etkilemekte. Mars – Neptün kavuşumu ise Rusya, Iran, Dubai ve Kazakistan´dan geçiyor. Dolayısıyla bu ülkeler ön plana çıkmakta.

Bir diğer önemli Ay ise Ağustos ! Ağustos ayında hem Tutulmalar tetikleniyor hemde zorlu gökyüzü etkileşimleri devrede olacak ...


12 Ağustos´da Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu dolunay´a Satürn eşlik  edecek. Ayrıca Mars / Uranüs kavuşumu´da başrol de bulunacak. Ancak bu sert enerjiler daha öncesinde kendini hissetirmeye başlayacak. 2 Ağustos´da Mars / Uranüs kavuşumu,

8 Ağustos´da Mars – Satürn karesi ; 9 Ağustos´da Venüs – Plüton karşıtlığı; 11 Ağustos´da Güneş  – Uranüs karesi ve sonrasında 12 Ağustos ´da ki dolunay ... bitti mi ? Hayır; hemen sonrasında 14 Ağustos´da Güneş – Satürn karşıtlığı meydana gelecek !  Şimdi bunlar bize ne anlatıyor ? Aslında burada dolunayın 2 haftalık etkilerinide hesaba katarsak tüm Ağustos ayının  riskli olduğunu söyleyebilirim. Deprem, büyük doğa olayları , patlama, volkan patlamaları, yangın, uçak kazaları , elektrik kesintileri, isyanlar, ayaklanmalar, kaza ve cinayet gibi durumlar dünya genelinde meydana gelebilir.

Son olarak dikkat ceken diger bir Tarih ise 8 Kasım ´da meydana gelecek olan Boğa dolunayı !

Yine Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek ve Jüpiter Scheat yıldızı ile kavuşum  yapmakta! Bu da deprem, doğal afet, sel, fırtına ve kazaları tetikleyebilir. 

Dünya üzerinde Dolunay hattı Almanya , Italya, İsviçre ve Libya üzerinden geçmekte. Satürn Mc çizgisi ise Rusya, Çin ve Endonezya ülkelerinden geçmekte. Satürn Asc çizgisi ise Türkiye, Ankaradan geçmekte.

Umarım olumsuz tablolarla karşı karşıya kalmayız. Ancak riskli görünen tarihleri size burada vermek istedim.

Sevgiler

Mihrap Ilhan DIP. ASA MAPAI 



Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Klasik Astrolojide Evlilik Göstergeleri

Öncelikle elimizdeki Haritanın Erkek mi yoksa bir Kadin haritası mi olduğuna bakılır. Erkek haritasında Ay´ın konumuna, Kadın haritasında Güneşin konumuna bakılmalıdır.   Erkek haritasındaki Ay, birlikte olmak isteyeceği ideal Kadın hakkında bilgiler verir. Kadın haritasındaki Güneş birlikte olmak isteyeceği ideal Erkek hakkında bilgiler verir.  Diğer göstergeler ise Venüs, Evlilik Noktası, 7.ev´in içersindeki Gezegenler, aldığı açılar ve 7.ev yöneticisine bakılır.  ERKEK HARITASINDA  Ay ve Venüs Malefiklerden zarar görmüşse Evlilik olasılığı düşük olur. Venüs eğer zarar görüyorsa ve bunun yanı sıra Ay da Güneş ışınlarının altında ise veya yanık ise ve Satürnden zarar görüyorsa o zaman bu erkek evlenmeyecek demekti.  Bir Erkek haritasında Ay büyümekteyse, erkeğin genç yaşta evleneceğine ya da ilerleyen yaşlarda genç bir kadınla evleneceğine işaret ederdi.  Ay küçülmekteyse, bu durum bu erkeğin geç evleneceğine işaret ederdi.  Ay haritada hangi Burçtaysa, o Burcu

Demet Akalın'ın Boşanma göstergeleri

Burada Demet Akalın 'ın Haritasını görmektesiniz. En içteki Natal, ortadaki progress, dışındaki transit haritadır. Öncelikle Demet hanımın Evlilik evini (7.ev) Koç burcu yönetmekte. Progress (ilerletilmiş) haritasında ilişkiler evinin yönetici gezegeni Mars 10.evde Yengeç burcunda seyahat ediyor. Ilerletilmiş Mars doğum haritasının 1.evinde olan Uranüs ile sert açı yapmakta. Bu sert etkileşimi Transit Pluton 4.evden ağrı sert bir görünümle tetiklemekte. Dolayısıyla burada bir T- kare açı kalıbı söz konusudur. T- kare açı kalibi nedir ? Gökyüzünde üçlü gezegen kombinasyonlarından oluşan bir açı kalıbıdır. Bu açı gerilim ve problemler getirir. Apex´de bulunan gezegenin doğası niteliğinde sorunlar yaşanılır. Mars – Uranüs – Pluton arasında oluşan bu T-kare Demet hanımın 1, 10, ve 4.evlerini kapsıyor. Mars haritanın 7. evini ve 2.evini yönetiyor. Ayrıca 4.evinde yücelme yöneticisidir. Mars 7.evin yönetici gezegeni olduğu için ilişkisinde veya evliliğinde ani bir

Zengin olabilir miyim ?

Zenginlik bazılarının kendi çabası ile elde etmesi mümkün veya doğuştan gelen birşeydir. Kimileri ailelerinden dolayı zengin bir hayat yaşar, kimileri de kendisi bu hayatı çalışarak elde etmiştir. Kendi kendime hep sormuşumdur herkeste Zengin olabilme potansiyeli var mıdır diye ?   Astroloji de Venüs ile Jüpiter para ile ilgili olan gezegenlerdir. Venüs Boğa burcunun yöneticisi gezegeni, Jüpiter Yay burcunun yöneticisi gezegeni.  Boğa burçlarına genelde ´´zengin olmasa bile elbet bir gün zengin olur´´derler. Çünkü hedeflerine ulaşmak için sabırla çalışabilir. Konfor ve lüks eşyalara çok önem verir ve hayatını rahat yaşamak ister.  Yay burcu ise şanslı bir burçtur, jüpiter bolluk ve bereket gezegeni olarak fırsatları çoğaltabilir. Jüpiter asıl ´´Zenginlik´´ ile ilgili olan gezegendir. Örneğin Jüpiter ile Venüs Kavuşumu olan harita sahibi çok Zengin olabilir. Bunun üstüne bir Spica veya Regulus gibi sabit yıldızda varsa, zengin olmamak elde değildir.  Ayrıca Plütonunda çok bü